KAREN KJÆR LAURSEN HAR UDFØRT FIRMAETS NYTÅRSHILSEN 2017

”Livet skal leves, og nuet skal udfolde frihedens muligheder”. Det synes at være den kunstneriske ledetråd for den 63-årige kolorist Karen Kjær Laursen. Med kontrastrige farver og megen humor hylder hun markante kvinder, erotiske møder, gastronomi og sanselighed i en overdådig symbolverden med formsprog hentet fra bibelhistorie og middelalder. 

Kunstneren er født i Aarhus, men bor og arbejder nu i bakkelandet ved Brædstrup mellem Silkeborg og Horsens. Stilmæssigt placerer hun sig smukt mellem Emil Nolde og Henry Heerup, hvilket også fremgår af værket bag årets nytårshilsen, der bærer titlen ”Orange flyvefisk”. 

Karen Kjær Laursen er tilknyttet Galerie Moderne i Silkeborg og medlem af Kunstnersamfundet og har desuden siddet i Statens Kunstfonds repræsentantskab. Siden debuten på Kunstnernes Påskeudstilling i Aarhus i 1983 har hun siden været flittigt repræsenteret i gallerier og på museer landet over. Dertil kommer legatophold i Paris, Rom og Berlin.

Nytårstryk – en kulturel hilsen...

Siden 1984 har vi udgivet et nytårstryk. Et kulturelt indslag og en markant nytårshilsen – naturligvis baseret på farver og former, og udført af forskellige kunstnere. Se og læs her om de forskellige nytårstryk.